ah bir video scripti hediye eden yokki banlanmadan doya doya kullansam.
gerçi bir scriptim varda oda sunucu kasıyor.
Birde çoğu insanı görüyorum banlandım türküsü söylüyor.
Adamların siteye bakıyorum harbi banlanacak türden, her yer tag etiket reklam dolu.
yok 4-5 google reklamı 5-6 ringo reklamı ortada sap gibi kalmış bir tanede video
yaw bu google bot gelipte video player'ı indexleyecek değilye.
Googlebot size uymaz arkadaşlar siz googlebot'a uyacaksınız sitenizi googlebot mantığıyla hazırlayacaksınız.
Çünkü kral googlebot siz değilsiniz.
Bende bir video sitesi açtım 15k hite çıktım bir ayda düzenli kendim hazırladım, kullanıcının aradığını kesinlikle kayıt etmedim (etmeyede gerek yok googlebot sitede ise zaten o kullanıcın arkasından gittiği sayfaları takip edecektir), sonra hitlerim düşmeye başladım 1-2 gün aldırmadım dalgalanmadır diyo ertesi gün bir baktım yuh oda ney oyle 15k hit 3k olmuş, hemen googlede site:sitemitesitemite.com domaine baktım sayfa url uzantılarındaki .html uçmuş hain dream fonksiyon kapamış 5 gün içinde bot o şekilde kesin çok sayfa indexlemiştir dedim scripttaki hatayı düzelttim sand mand olmasın diye anında domaini sedoya çektim 2 hafta oldu halen sedoda . yani diyeceğim önlemimi almasaydım güzel bir domainim gümlemişti nerdeyse.
işin şanslı tarafıda şu aldığım duyumlara göre google spam taramasına girmiş takır takır video sitesi banlıyor (her güncellemeden sonra olduğu gibi), tabi benim domainde sedo da olduğu için birazda öyle bandan yırttım.
Aynı scripti çok sayıda kullanarak banlanma riski tabiki var ama birazda bilinçli kullanmak şart.
daha fazla yazmayım en iyisi konuyu iyice dağıttım