Konu
Satılık Dating Uygulaması Uygun Fiyata
12-12-2022, 23:44:57
Merickuru
Üyeliği durduruldu
Uygulama linki: PM ile
Uygulamanın indirme sayısı:2k
Yorum Sayısı:0
uygulama içi satın alma
Uygulamanın aylık geliri ortalama: 0 tl ortalama 1 aydır yayında hiç para kazanmakla uğraşmaya vaktim olmadı
Consol hesabınıza devir edilecektir.
Uygulama içeriği: Arkadaşlık uygulaması
Herhangi bir ihlali veya bir sorunu yoktur.
Admin paneli mevcuttur.
Botlar vardır karşılama mesajları botlar tarafından atılmaktadır.
Bot ekleyip çıkarabilirsiniz. İstediğiniz işlemleri uygulamanın içindeki admin panelden yapabilirsiniz.
Uygulama geliştirici hesabınıza transfer edilecektir.
Sunucu veya hosting masrafı : aylık 150 tl civarı sunucu hizmeti vardır
Reklam verilirse güzel yerlere gelecek bir uygulamadır.
Fiyat: 17.500(pazarlık payı vardır)
iletişim
whatsapp
veya pm
Daha önce aynı uygulamanın farklı ismindeki uygulaması mevcuttu ve orada vergiler ödenmiş haliyle yaklaşık 35.000 tl kazanmıştım reklam vermeyerek bu seviyede bir kazanca ulaşmıştım reklam bütçesi olan arkadaşlar için daha büyük kazançlar olacaktır. Uygulamayı alan arkadaş hemen kazanmaya başlayabilir uygulama ortalama 3 gün içinde karşı tarafın consol hesabına gelmiş olacaktır. 3 günlük kazancı benim consol hesabıma yatacaktır. %15 vergisi düşülüp gelecek ayın 16
sında kişinin ibanına para gönderilecektir
Uygulamaya vakit ayıramama sebebim : 1 den fazla işim var ve spora başladığımdan beri 2 haftadır hastalanıp duruyorum ve işlerim aksıyor ve ekstra buna vakit ayıramıyorum bu yüzden satıyorum Uygulamayı alan kişiye fake tweeter hesabı verilecektir reklamsız kazanmak istiyorsa sabır ederek tweeterda ne yapması gerektiği öğretilecektir.
Eski Uygulamadan Elde Ettiğim Kazançları Paylaşıyorum Aynı Uygulamanın Reskinli Halidir