GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar, 15 gündür hastalıkla boğuşuyoruz.
5 gün boyunca hastanede bronşütten yattık, bronşüt düzeldi ama cocuk günde 8-10 kere ishale gidiyor bulunduğumuz şehirde özel hastane yok, devlette sıra bulamıyoruz yada problemi cözemiyoruz. Geçer diyorlar. Geçer. İlaçlar veriyorlar ama geçmiyor cocuk gözümün önünde eriyor.

Artık o kadar yoruldum ki enerjim düşüyor, üzülüyorum elimden geleni yapmak istiyorum.

Lütfen bana öneriler verir misiniz ? İstanbul için nereye götüreyim ? Basıp geleyim İstanbul'a. Nereye göstereceksek gösterelim. Bitsin artık muhakkak birşey var bu cocukda.
Hocam geçmiş olsun öncelikle , hepimizin evladı var ALLAH beterinden korusun çok üzüldüm. Nacizane bizede tavsiye üzerine tanıdığımız bilinen bir hocamız var . İstanbul / Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktor Abuzer Bey ile görüşün randevu almaktan yana sorun yok. İstanbula geldiğinizde ağırlamakta isterim gideceğiniz yerlere biz gelemesekte araç ile arkadaşlar yardımcı olurlar. İhtiyaç olursa yazmanız yeterli.

Geçmiş olsun. Biz bir aileyiz, herkesin başına gelebilir üzülmeyin derim hocam. Ayrıca bana özelden raporları falan varsa atarsanız. Amca oğlu abimiz DİYARBAKIR DİCLE TIP ta başhekim yardımcısı idi. Şimdi Merkezde Devlet hastanesinde yine yardımcı olur. İstanbul ' a gelirseniz Özel ailemizin doktoru var çocuk doktoru onada gösteririz.