Yapay zeka diye bir şey yoktur bence, yapay hırsız diye bir şey vardır, bakıyorum neymiş yapy zeka resim yapmış, nasıl yapmış? binlerce ressamın fotolarını çalarak yapmış, neymiş soruyu cevaplamış, nasıl? binlerce kişinin emeğini çalarak yapmış.
Yapay zeka dediğimiz şey sıfırdan bir şey üretmez, toplayıp harmanlar ve mantık çerçevesinde sunar, şimdi yapay zeka deyince havalı oluyor, yapay hırsızlık aslında yapılan.

Ben gidip r10'u baştan sona kopyalayım sonra buyrun yapay zekam her türlü sorunun cevabı burda diyeyim, bir kaç yıl içinde bu emek hırsızlığına çözüm gelir diye bekliyorum.

Cahillik almış başını gitmiş, milyonlarca takipcisi olan kişiler bile google'a rakip diye anlatıyor, halbuki bilmiyorlarki google baştan sona yapay zeka, yıllardır kullanıyor, google sanki bilmiyor boş sayfada sonuç çıkarmayı, bu işin telifi var, üreticiyi bitirme durumu var, interneti geriye götürme gibi riskler olduğu için boş sayfada çıkaramıyor, sanki google elle düzenleme yapıyormuş gibi ipe sapa gelmez yorumlar belki de kendileri de biliyordur maksat click bait habercilik yapmak.