Cezalar caydırıcı değil, ve ehliyet fiyatını yüksek tutma konusunda asla söylediğinize katılmıyorum kurunun yanında neden yaşta yanıyor?
Haklısınız ama kurslarda da eğitim verilmiyor ki, şahsen kurstan özel ders bile almama rağmen hiçbir şey öğrenemedim diyebilirim.
geçen gün bmwcinin biri solladı önüme geçti fren yaptı az kaldı alıyordum tamponunu
Ahahahahaha, bir o kadar komik olsa da bir o kadar da maalesef üzücü bir durum...
Trafiğe çıkan sayısını azaltarak kaza oranını azaltmak nasıl bir saçmalık hocam.
Böyle mi engellenecek ?
Başta eğitim verirsiniz , ha eğitimde olmuyorsa ceza verirsiniz. Drift atana cezayı artırırsın başka konu , gerekirse ehliyetine 1 yıl el koyarsın , yeni ehliyetle ne alakası var.
Oldu olası araba fiyatlarının çok artmasınıda destekleyin , Araç alan sayısı azaldıkça drift atan sayısıda azalır
Yada benzinin litresi 500 Lira olsun drift atanlar , çok hız yapıp gaza basanlar bitme noktasına gelir : )
Hocam yanlış anlamışsınız, trafiğe çıkan sayısı azalır demedim veya azalsın şeklinde bir yorum yapmadım. Kaza oranlarında biraz da olsa azalma olacaktır dedim. En azından son ses bass açıp gaza gelen Şahinciler hiç yoktan akıllanacaklardır. Araçlarının yarı fiyatı kadar ceza ödeyeceklerse buyursun ödesinler. Zaten hazinede açık olduğu için gelene geçene ceza yağdırıyorlar bu sıralar. Eğitim konusuna gelirsek, kurslar aman Allah bir şoförlük öğretmiyor hocam. Komisyonlara para kazandırmak için yarım yamalak eğitim verip telefonlarına dalıp gidiyorlar resmen. Şahsen özel ders bile almıştım ama hiçbir faydası olmadı. İlk olarak eğitime bir çeki düzen verilmeli. Araç fiyatlarının artmasına ise kesinlikle destek çıkmıyorum. Özellikle İstanbul gibi mega kent bölgelerde araç kesinlikle ihtiyaç oluyor. Aynı şekilde litre fiyatları da zamlanmasından yana değilim. Durumu çok farklı yerlere çekmişsiniz ve söylemlerimi abartmışsınız. Lütfen sakince yorum yapın. Teşekkürler