Telegramını, telefonunu, mailini, iletişim bilglerini değiştiren forum üzerinde anında güncellemelidir. Ben forum üzerinde yazan telefon numarası ile işlem yapsam üye o benim eski telefonum o telefonu kullanmıyorum diyerek sıyrılabilir mi? Forumda yazdığınız tüm iletişim kanallarından sorumlusunuz. Bence telegram adresini, mail adresini, whatsapp adresini, telefonunu güncellemediği için mağduriyete neden olan herkes mağduriyetin bedelini ödemeli. Artık insanlar davet ettikleri üyelerden sorumlu değiller. Ama tüm üyeler forumda paylaştıkları tüm iletişim bilgilerinden sonuna kadar sorumlular. Profilleri takip edip değişen kullanıcı adlarını fırsata çeviren adi insanlara fırsat verenler ihmallerinin bedelini ödemeliler.
Hocam ne alakası var. Herkes çok aktif bir şekilde r10 nu kullanmayabilir. Adam zamanında üye olmuştur ve çok aktif kullanmıyor olabilir. r10 yöneticeleri dahil herkesin dilinde tüy bitti PM siz ticaret yapmayın diye. Alt tarafı şu telegram adresinden şu konuyla ilgili sizinlemi görüşüyorum diye sorması yeterliydi.