Kapatmayın! Şirket üzerine çekebildiğiniz kadar kredi çekin ve işinizi büyütün. Krediler ucuz, ilk 5 ay zorlasa bile sonra ödemek çerez gibi gelecek. Faizi yüksek bile olsa çekin ve değerlendirin.
Ben araç almak için 70.000 çektim, şimdi ödemek çerez... Keşke daha fazlasını da çekseymişim ve işime yatırsaymışım diyorum.
Hocam valla krediden kredi kartından yıldım. Kapatmaya çalışıyorum. İstesem veriyorlar 50k ya kadar kredi de nasıl nereden ödeyeceğim. Şu anda piyasa hiç güvenilir değil. Yarın ne olacağı meçhul. İşler iyiye gitse bende düşünmüyorum da artık bıçak kemiğe dayandı.
Geçmiş ile şu şekilde alakası var. Hesabınıza gelen tüm bakiyelerin on yıl geriye dönük vergi dairesine açıklamak ile mükellefsiniz. Muhasebecinize güvenmiyorsanız sormayın onun yerine gidin vergi dairesine sorun. Hatta durumu vergi dairesine açık açık anlatın. İllegal olmadığını düşünüyorsanız söyleyin sonuçta faturayı x firma kesecek benim hesabıma para gelecek şeklinde. Onlar açıklama yapsınlar. Bu şekilde olacağını sanmıyorum. Bu benim düşüncem tabi ki. Fakat bunu tam olarak öğrendiğinizde buraya yazarsanız başka insanlara da faydası olur düşüncesindeyim. Tekrar hayırlısı olsun.
Vergi dairesine mutlaka gideceğim. Süreç nasıl işliyor öğrenmem lazım. Öğrenince mutlaka buraya yazacağım tabii.