Merhaba,
Öncelikle 1 kelimenizi yanlış anlamışım Kısıtlama derken Oyunda IP limit kısıtlamasını Oyun koymamış. Benim size kısıtlama koyduğumu düşündüğünüzü sanıyordum. Bunun için özür dilerim.
iTrade üzerinde ( - ) eksi ticaret gönderirken Sorunlu Müşteri ibaresi kullandım bu bir hakaret değildir. İade olmayacağını bildirmeme rağmen proxy kullanımından vazgeçtiğinizi iade istediğiniz belirttiniz. Konumuzu r10 üzerinden görerek doğal şekilde geldiniz Proxy sattığımızıda gördünüz ama konu içerisinde iade olmadığını yazdığımızı görmediniz veya ilk alım sağlarken bunu bize sormadınız 1-2-3-4 gün sonra Proxy kullanımından vazgeçersem iade alabilirmiyim şeklinde bir soru yöneltseydiniz iade yapılmayacağını öncesindede belirtirdim konu üzerinde yazdığı için satış yaparken belirtme gereği duymadım.
Ne yazık ki kesinti yaşandı ve ardından problem giderildi.Bunun için ek gün ilavesi yapabilirim fakat ücret iadesi sağlıyamayız ne yazık ki.
Teşekkürler.
Konunuzda bu ibareyi görmedim, zaten yazmanız da doğal buna da lafım yok ama ben de bir hakem gerektiğinden şikayet konusu açıcam kusura bakmayın dedim. Tek taraflı konulan kuralların kesinliği bana manidar geliyor. Bugün alışveriş yaptığınız zaman telefona hat taktığınızda iade asla deniliyor, açıkça yazıyor kendi sitelerinde ama tüketici hakem heyetine gidip ya da başka şekillerde sonuç alınabiliyor ya da denenebiliyor.
Ben de burayı o yüzden açtım hocam, uzlaşamadık bir hakem kararında bir sonuç alalım diye. Bunu da size dedim yanlış anlamayın diye whatsappda çok kez ama siz itrade açıklamasına
"Kendisi SORUNLU müşteridir. Bu terimi biliyorsunuzdur.
Yazılımsal ürün olduğundan dolayı iadesini sağlıyamıyoruz buna rağmen iade talebinde bulunuyor iade alamayınca şikayet konusu açıyor."
bunu yazdınız. İnsanlık hakkım değil mi

sorun yaşadığım bir üründe önce iade talebinde bulunmak sonrasında da kararı saygı gören ve karar verilen bir ortamda bunu sormak? Her yazılımsal ürün ve her iade yapılmamaktadır yazan konuda iade hakkımız sizin belirlediğiniz çerçeve dışında olamayacak mı, o yüzden açtım konuyu, sadece uzlaşamadık diye. Sizse bu konuyu açmanın beni sorunlu bir insan yaptığını düşündünüz.
Teşekkürler.