Yarın ilk işim bahsettiğiniz şeyi araştırmak tavsiyeleriniz içi
Kullanmadığım bi televizyon var bu hafta onu odama takmayı düşünüyorum deneyeceğim öte yandan sesli kitap meditasyon film vs izleyerek uyumayı denedim bitene kadar uyuyamıyorum gözüm kapalı bilincim açık bi şekilde dinliyorum bitince direkt olarak kalkıp yenisini açıyorum ama televizyonda farklı olabilir asıl meselenin bende psikolojik olduğunu düşünüyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Haberinizi mutlaka bekliyorum değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Allah analı babalı büyütsün hocam 😊 bahsettiğiniz sakinleştiricileri mutlaka araştıracağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Kitap okumayı denedim sonunu getirmeyene kadar uyuyamıyorum

sürükleyici olmayan kitaplarda ilgimi çekmiyor odaklanamadığım
Yakın zamanda spora başlayacağım hocam teşekkürler fikriniz için haklı olduğunuzu düşünüyorum yorulursam istemsizce uyurum.
————————————
Hepinizin yorumları ve tavsiyeleri için teşekkür ederim hala uyumadım 1 saat önce yorgunluktan masada uyumak üzereydim eve geldim yatağa girdim şuan sadece günün yorgunluğu var uyumaya çalışacağım.
Denemelerimi sonuçlarımı ve çıkarımlarımı bu konuyu güncelleyerek yazmayı düşünüyorum belki aynı sorunu yaşayan birilerine yardımım dokunur basit birşey gibi gözüksede gayet büyük bir sorun.