haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten milletin uykusunu kaçırdılar. Kimse bir yere çekmesin ama ...
UCDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sizin gibiydim hocam melatonin takviyesi almayı deneyebilirsiniz.Şuan bende sabahları yatıyorum ama işlerden kaynaklı isteyerek yaptığım bir durum.İstediğim zaman melatonin alarak erkenden de uyuyabiliyorum.Bir çok markanın melatonini denedim en güzel fayda eden Naturmed oldu tavsiye ederim.
Yarın ilk işim bahsettiğiniz şeyi araştırmak tavsiyeleriniz içi

Nirvana29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede öyle oluyordu Beynini oyalayacak bişey bul eminim televizyon karşısında uzanıyor olsan uykuya dalarsın çünkü bişey düşünmüyorsun ama yatağa yattığında telefonunda bıraksan bir sürü şey geliyor aklına geçmişten gelecekten her konuda bişey geliyor gözünün önüne beynini oyala yada 9 da uyuduğunda. Alarm kur yada birisi seslesin 12 gibi uyan 3 4 saat uykuyla kal akşam uyursun bana kalırsa bu durumu kaygılar oluşturuyor . Yapmak isteyip yapmadıklarımız yada yapıp pişman olduklarımız zihnini boşalt dediklerimi dene yada yatmadan 2 bira iç 😂
Kullanmadığım bi televizyon var bu hafta onu odama takmayı düşünüyorum deneyeceğim öte yandan sesli kitap meditasyon film vs izleyerek uyumayı denedim bitene kadar uyuyamıyorum gözüm kapalı bilincim açık bi şekilde dinliyorum bitince direkt olarak kalkıp yenisini açıyorum ama televizyonda farklı olabilir asıl meselenin bende psikolojik olduğunu düşünüyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de bir türlü uyuyamıyorum, uyuduğumda da ayılamıyorum. Melatonin takviyesi satın aldım henüz gelmedi denediğimde haber ederim. Dün gece sorunu 9-12 arası 3 ayran içerek hallettim 😅
Haberinizi mutlaka bekliyorum değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Bezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de geçmişte böyleydim sabah 9 da yatıp akşam 17’de kalkardım çok fazla pc de vakit geçirirdim işlere kafamı çok takardım gece çalışmak daha çok hoşuma gidiyodu hala geceleri çalışmayı daha çok istesem de artık evliyim çocuğum var mecburen en geç 12 gibi yatıp sabah 9’da kalkıyorum işlerimi gündüz hallediyorum. İş dışında kendini oyalayacak birşeyler bul hocam yatmadan önce kafanı dağıt en iyi uyku saati akşam 10-12 arası bu saati geçirirsen çok zorlanırsın. Şuan bebek uyandı uykusuz olsaydım nasıl vakit ayırabilirdim 😂

Ek olarak lavantalı doğal sakinleştiriciler mevcut bunları kullanmayı deneyebilirsin ilaç değil doğal takviyedir. Ben arada bir içiyorum içtiğimde bütün eklemlerim yumuşacık oluyor uyuma konusunda çok yardımı oluyor.
Allah analı babalı büyütsün hocam 😊 bahsettiğiniz sakinleştiricileri mutlaka araştıracağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Dogukanex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende de vardı sizinkine benzer sorun ben de kitap okuyarak uykumu getiriyorum uykum gelse bile okumaya devam ediyorum ve en sonunda uyuya kalıyorum wattpadd tavsiye ederim hocam. Bide ayriyetten hocam uyku düzeninizi ayarlayın ki karışmasın uyku duzeni
Kitap okumayı denedim sonunu getirmeyene kadar uyuyamıyorum sürükleyici olmayan kitaplarda ilgimi çekmiyor odaklanamadığım

KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güniçinde en az 15.000 adım atın hocam. Geçmiş olsun.

Yakın zamanda spora başlayacağım hocam teşekkürler fikriniz için haklı olduğunuzu düşünüyorum yorulursam istemsizce uyurum.

————————————
Hepinizin yorumları ve tavsiyeleri için teşekkür ederim hala uyumadım 1 saat önce yorgunluktan masada uyumak üzereydim eve geldim yatağa girdim şuan sadece günün yorgunluğu var uyumaya çalışacağım.

Denemelerimi sonuçlarımı ve çıkarımlarımı bu konuyu güncelleyerek yazmayı düşünüyorum belki aynı sorunu yaşayan birilerine yardımım dokunur basit birşey gibi gözüksede gayet büyük bir sorun.