Merhaba, bir şey çok dikkatimi çekiyor. Kişisel olarak bir sosyal medya hesabım yok. Projelerimi için hesap büyütüyorum. Arada da arabalara bakıyorum. Sürekli uyarıcı, cinsel istek uyandıran şeyler önüme düşüyor. Ben bunu istemiyorum ki öyle bir isteğim, arzum olsa gider gerekeni yaparım. Ya da +18 içerik izlerim. İnsanların çoğu bunun farkında değil gibi geliyor. Deli gibi tüketiyorlar. Bana korkunç geliyor. Sürekli sürekli böyle uyarıcı videolar dönüp karşına geliyor. Resmen beyinlerini eritiyorlar, sınırsız içerik ve sınırsız uyarıcı tüketim. Etkileri ne olur ? bu işin sonu ne olur ? nereye varır ? bilmiyorum ama son derece leş bir durum. Sürekli senin iznin dışında sana bu şekilde saçma sapan şeyler dayatılması ve bunun normalleşmesi saçmalık. Toplumların çöküşü bu şekilde olacak herhalde. İnsanların kendi aralarında yaşadıkları saçmalıklar, en özel şeyler, en saçma şeyler, artık bu platformlarda kendine saygısı olan bence uzak durur. Ülkemizde veya dünya da bununla ilgili araştırma yapan veya makale yazan var mı merak ettim. Ülkemizde sanmıyorum ki böyle bir şeyi dert edinecek birileri olsun. Öyle acayip garip geldiği ve etkilerinin ağır olacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim. Zaten çevrenizde de şahit oluyorsunuzdur. Belki sizde bunun esirisinizdir.