Merhaba,
Öncelikle yaşadığınız sorun oyun içerisinde kopma ve lag problemidir.
Bunun çeşitli sebepleri olabilir Oyun alt yapısıyla alakalı ve IP adresinin sağlayıcı olan firmanın alt yapısı ile alakalı. Evinizin interneti ile alakalıda olabilir.
50-51 gündür kopma olmayan Türkcell alt Operatör IP sağlaması yaptık ve o gece bir kesinti yaşadınız bu gayet normal %100 Uptime kimse hizmet sunamaz. Ben size %100 kesintisiz hizmet garanti ediyorum garantisini veriyorum diye birşey belirtmedim 50 güne yakındır sıfır kopma diye belirttim.
Talebinizde kontrol sağlandı yazdığınız mesajda kısıtlama uygulabileceğimizi dile getirmişsiniz böyle birşey
asla mümkün değildir.
Dakika dakika gün gün kısıtlamanızı artırıp azaltıcak şekilde uğraşıcak vaktimiz dahi yok bir hiç müşterimizin zarar görmesini yavaş proxy kullanmasını asla istemeyiz.
Knight Online tarafında farklı müşterilerimizde mevcut Cuma akşamı dışında bir kesinti yaşanmadı Türkcell tarafında dediğim gibi hiç bir firma %100 kopmayacağının garantisini veremez bizde 50 gün civarıdır sorunsuz olduğunu dile getirdik.
https://prnt.sc/aKufENx8eciF
Satış konumdada belirtildiği üzere oynadığınız oyun içerisinde oynamanıza mâni olacak şekilde
BAN sorunu yaşamadığınız müddetçe
İADE sağlıyamıyoruz.
https://prnt.sc/kL9YhI6BGjjP
Hocam bakın baştan beri size karşı çok saygılı davranmaya çalışıyorum, iadede bile emeğinizi alın masrafınızı alın bakın sık sık olan kopmalardan sonra proxyleri kapatmak zorunda kaldığım için kullanamayacağım(hesaplar ip match oldukları için artık bir işime yaramaz) ben diyorum, siz bu soruma bir kere bile cevap vermediniz hep iade yoktur yazıyor konuda dediniz ve şimdi siz kalkmış bana "Sorunlu müşteri" "Yazılımsal ürün olduğundan dolayı iadesini sağlıyamıyoruz buna rağmen iade talebinde bulunuyor iade alamayınca şikayet konusu açıyor." yorumuyla itrade atıyorsunuz.
Ben size ne sorun çıkardım hocam, turkcelldeki sorunda sizin suçunuz değil dedim zaten ama ilk günden beri lag vardı oyunun içerisinde ve proxy olmayanlarda bu yoktu, arkadaşlarımdan kullananlar da aynı şekilde belirttiler. Ayrıca cumartesi günü size mesaj attığımda da kopmalar oldu sadece proxyli benim ve arkadaşlarımın hesaplarında.
Ayrıca ben size ne kısıtlaması yaptınız dedim? bunu nerden çıkardınız, itrade ile hakaret ettiniz şimdi de yalandan sizi yalan bir suçlama yapmışım gibi gösteriyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun.
Ayrıca yaşadığım sorun oyun taraflı kopma ve lag problemi değildir, çünkü siz de ben yazdığımda bakın 50 gündür burda dediğiniz internet resminden(altta whatsapp mesajlarında var) 10 dakika sonra kabul ettiniz bir sorun olduğunu ve turkcell e mail attık 30 40 dkya çözülecek dediniz. Evet çözüldü ancak ertesi öğlen tekrar kopma sorunu oldu.
Normal bilgisayarımda olmayan lag proxy olan makinelerde vardı ki bunu sorun etmedim ben. Ama kopma oldu mu her şeyi neredeyse silbaştan düzeltmem, açmam, kurmam gerekiyor ve bunu yapacak gücüm kalmadı hocam o aralıkta sık olduğu ve yorgun olduğum için.
Konuşma geçmişimiz.