* Şikayetçi olduğum üye: @SAĞLAM PROXY;
* Şikayetçi olma nedenim: Proxylerin sorun çıkarması ve bir kaç günlük sorunlu proxyde iade(masraf çıkılsın dememe rağmen) kabul etmemesi
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vpn-proxy/327530...93-socks5.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba herkese, iyi forumlar.

21.11.2022 tarihinde arkadaştan ilk defa proxy satın aldım, aldığım proxylerde düşme, kopma oyunda lag vs gibi sorunlar olduğundan yeni sorunsuz ip olarak belirttiği iplerle değişti ve sorunsuz devam ettik, bu süreçte de ara ara kendisinden ufak adetli ipler satın aldım.

Ancak 07.12.2022 de 21 tane satın aldığım proxy ve öncesinde ısrarla belirttiğim sorunsuz, kimsenin girmediği gibi özelliklerimi karşılayacağını belirten yeni blok dediği 50 gündür kopmayan yeni 21 adet proxy verdi. Hepsini kurdum, kullanmaya başladım ara ara oyun içi lag sorunları hariç bir şey yoktu ta ki cuma gecesine kadar. Gece lag daha çok arttı ve kopmalar oldu, kendisine sorunu belirttim, başta sorun olmadığını sonra turkcell taraflı sorun olduğunu 30 40 dkya düzeleceğini belirti. Sonrasında sabaha kadar sorunsuz kullandım ve sabah tekrar kopmalar başladı.

Şimdi ben biraz takıntılı birisiyim, oynadığım oyunda normalde ip kısıtlaması vs yok ama yapabileceklerine dair sinyaller verdiklerinden kendimce önlem almıştım. Oyunda yeni server açıldığından dolayı yoğunluk inanılmaz fazla. Baya uykusuz kaldığımdan ve yorulduğumdan, lag ve kopmalar da üstüne gelince bütün proxyleri kapattım 10.12.2022 sabahında.

Artık bütün hesaplarım tek ip üzerinde ve sistem üzerinde bu kayda düştü. Yani geri dönüşü yok ip match olayı artık var, yarın proxy vs kullansam da bir işe yaramayacak.

Ben bu arkadaşa bu durumu belirttim, başta iade yok konumuzda yazıyor dedi, arkadaşlarınıza devredebilirsiniz ya da dondurabilirsiniz dedi, kendisine inatla arkadaşlarıma mahcubiyetimle birlikte devredebileceğim kimsenin olmaması ve kullanmamın bir işe yaramayacağını anlatmaya çalıştım ve kendisinin belirttiği masrafları emeğiyle birlikte hesaplayıp bana bir fiyat vermesini istedim iade konusunda. O konuda hiçbir cevap alamadım.

2 gün boyunca tam kullanamadığım ve artık kullanamayacağım 30 günlük parasını verdiğim ürünün makul bir şekilde para iadesini talep ediyorum.

Teşekkürler, iyi günler