tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence sizin sorununuz sosyalleşmeme kaygınız olması. Sosyalleşme mecburi bir durum değil herkes her ortamda konuşacak sohbet edecek veya her ortama ayak uyduracak diye bir kural yok . Emin olun bunlar tamamen doğal gelişen akışına bırakılacak durumlar . En son ben ikinci üniversiteyi okuma kararı aldığımda amacım tek takılmaktı , sadece kafa dinlemek için üniversiteye gittim hatta bunun için tek kalacağım evde kiraladım ama üniversitenin bitmesine 1 yıl kaldı bulunduğum bölgede tanımadığım , sohbet etmediğim kimse yok insanlar bir şekilde çekiyor size kendinizi ben uzak durmaya çalıştıkça mutlaka bir arkadaş çevresinin içerisinde buluyorum kendimi. Dışardan nasıl gözüküyorum bilmiyorum ama üniversitede hocalar bile gel sohbet edelim vs deyip odalarına davet edip çay kahve veya yemek ısmarlayanlar bile oldu .Yani demek istediğim bir ortama ait olmaya çalışmayın zaten sizin istediğiniz ortam mutlaka içine alacaktır sizi akışına bırakın .
Teşekkürler hocam. Aslında amacım (İyi biri ama soğuk) tanımını ortadan kaldırmak. Zaman ve biraz çaba ile aşarım umarım.