Ayrıca önerim kendi barınma hizmetinizi vericeksiniz site fiyatını düşük tutup hosting fiyatını yüksek tutun

reseller için diyemem tabi aşırı limitli ama dedicaded tarafında böyle yaparsanız her yıl ödeme alabileceğiniz müşterileriniz olur.
Bu durum evet senelik ücret ile belki kazanç arttırabilir ama bu durumda tasarım ücretindne kısmak benim görüşümce uygun değil. Sunucu masrafını makul tutup ayrıca senelik destek hizmeti sağlamak daha doğru oluyor. Sunucu masrafını yükseltince müşteri biz sunucu alamazmıyız derdine düşebiliyor(müşterinin bilgisine göre değişen bir durum) . Bende kolay kolay tabii projeden projeye değişir. Kendi sunucumda değilse o projeye destek vermeyi tercih etmiyorum uzun vadede sunucu kaynaklı bir çok sorun doğabiliyor. O zamanda destek süresi gittikçe uzuyor. Kendi sunucunda ne zaman ne olduğunu bilebiliyorsun.
Müşteri sayınıza ve proje olarak sunucu tercihi yapabilirsiniz ben Kurumsal websiteleri ve e-ticaret vb yüksek sunucu harcıyan sistemleri ayrı sunucularda tutmayı tercih ediyorum. Kurumsal müşteriler için resellerda yer veriyorum.