Herkese hayırlı akşamlar diliyorum 1-2 ay istanbulda kalacağım aklımda instagram üzerinden giyim satışına girmeyi düşünüyorum ve İstanbul Merter semtinde kalıyorum merter semtinde toptancılar ve tekstiller olarak çevresi geniş bi semt sizce nasıl bi yol izlemem lazım 1-2 aylık süre içerisinde aşağıda sıraladığım soruları yanıtlarsanız çok sevinirim tekrardan herkese hayırlı geceler diliyorum
1- Aktif Bayan fake hesabını satış hesabına mı döndürsem yoksa yüksek takipçili projelik hesap mı satın almalıyım?
2- Ürünleri sadece instagram üzeri mi satmalıyım yoksa farklı önereceğiniz siteler varmıdır şahıs şirketi ve vergi levhası istemeyen bi site?
3- Kargo ücretlerini kendim mi karşılamalıyım yoksa alıcının ödemesini mi istemeliyim?
4- Sweatshirt, Eşofman altı tarzı giyim işi mi yapmalıyım yoksa ayakkabı, aksesuar, vb önereceğiniz iş modeli varmıdır?
5- Toptancılar ile nasıl anlaşmalıyım spariş geldikçe mi toptancıdan almalıyım yoksa önce ürünleri mi tedarik etmeliyim?
6- Ürünlere ne kadar kâr koymam gerekiyor mesela 100TL ye aldığım ürünü ne kadardan satmam lazım?