Geçen yurtta kahvaltı tabağımda böcek çıktı fotoğraflarını çekip GSB'ye bildirdim fakat hiçbir şey olmadı. Bu yaşadığım olaydan önce de yurdumuzda yaklaşık 500 kişi yemekten zehirlendi. Ben bu zehirlenmeyi karın karın ağrısı ile atlattım. Ambulanslar hastane ve yurt arası gidip geliyordu sürekli. Hatta serum takmak için ambulanslar yurt önünde bekliyordu. Durum o kadar ciddiydi aslında. Zehirlenen arkadaşlardan ifade alındı vs. fakat hiçbir değişiklik bulunmamakta. Yurt yönetimi ve yemekhane nasıl bir yalan ile durumu çözdü inanın bilmiyorum.
Mezun olacağım günü iple çekiyorum çünkü artık gına geldi KYK yemeklerinden. Acaba bugün yemeğin içinden bir şey çıkacak mı? Acaba tavuk pişmiş mi yoksa yine çiğ mi? Yumurta iyi haşlandı mı yoksa kabuğunu soyar soymaz cıvık olarak akacak mı?
Her gün yemek yerken bu gibi soruları düşünmeden yemek yemek mümkün değil inanın. Devletimizin yemekhaneleri daha sıkı incelemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bizler geleceğin mühendisleri, doktorları, hakimleri, hemşireleri, kısaca bu ülkenin geleceğiyiz. Fakat denetleme mekanizması iyi çalışmadığı için belki de özel firmalar devleti sömürüp bizlerin de mağdur olmasına sebebiyet veriyor.
İçimden geçenleri dökmek istedim, okuduğunuz için teşekkür ederim.