@story80; den VPN uygulaması hizmeti alanlar ciddi bir mağduriyet yaşadı. Bazısı hizmeti aldı ama çoğunluk eksik aldı. Daha sonra hemen hemen herkesin geliştirici hesabı kapandı.
Hadi neyse bize yine uygulama yaptı attı. Ama 30k para alıp uygulama teslim etmediği arkadaşlar varmış. Neden bu arkadaşlar kanıtları ile beraber savcılığa gitmiyor?
Bende gideceğim ama bir birlik olamadık ki? Benim şikayetimden bir şey çıkabileceğini sanmıyorum. Ben hizmeti verdim deyip çıkabilecek içinden. Ama parasını alıp hizmet vermediği kişilerin el daha güçlü bu durumda. Belki herkes gidip şikayetçi olsa teker teker davalar birleştirilecek. O sayede mahkeme belki beni de haklı görebilecek.
Arkadaşlar parayı kolay kazanıyorsunuz herhalde. Sonra diyoruz aaa şu beni dol.andırdı, bu beni kandırdı. Savcılık neden mi geldiniz diyecek anlamıyorum ki. Eğer benim öyle kaybım olsa ben şu anda çoktan suç duyurusunda bulunmuştum.
Yapacağınız şey basit. Çıktıları alacaksanız, netten de konu ile alakalı çokça örnek şikayet dilekçesi var onu kendinize göre düzenleyip savcılığa vereceksiniz.
Bizim yüzümüzden böyle adamlar rahatça milleti mağdur edip geziyor. Lütfen artık elinizi taşın altına koyun. Ben ödediğim 1100 TL'yi geri alsam zengin olmayacağım. Ömür boyu bir daha kendi adıma hesap açamayacağım. İsterse 10k gitsin. Bir kazanç kapısı bana kapandı. Başka birinin adına açacağım, başka bilgisayar, internet vs uğraşacağım. Resmen çile.
Diyecek başka söz bulamıyorum.