Telegramını, telefonunu, mailini, iletişim bilglerini değiştiren forum üzerinde anında güncellemelidir. Ben forum üzerinde yazan telefon numarası ile işlem yapsam üye o benim eski telefonum o telefonu kullanmıyorum diyerek sıyrılabilir mi? Forumda yazdığınız tüm iletişim kanallarından sorumlusunuz. Bence telegram adresini, mail adresini, whatsapp adresini, telefonunu güncellemediği için mağduriyete neden olan herkes mağduriyetin bedelini ödemeli. Artık insanlar davet ettikleri üyelerden sorumlu değiller. Ama tüm üyeler forumda paylaştıkları tüm iletişim bilgilerinden sonuna kadar sorumlular. Profilleri takip edip değişen kullanıcı adlarını fırsata çeviren adi insanlara fırsat verenler ihmallerinin bedelini ödemeliler.
Herkes forumu aktif olarak kullanmıyor. Şahsen ben bile profilimi doldurduktan sonraki ilk 1-2 ay foruma giriş yapmadım. İnsanlar numara veya diğer iletişim bilgilerini değiştirdiği zaman aklına direkt r10 iletişim bilgileri gelmesi düşük bir ihtimal.
Ben x kişisinden hizmet alıyorsam ve bu ticaret sanal ortamda gerçekleşiyorsa her türlü teyitimi yapıp muhattabımın kim olduğunu öğrenir daha sonra yaparım. Arkadaşa geçmiş olsun ama düşüncelerim budur.
Umarım bunu yapan tez vakitte hak ettiği cezayı alır. Tekrardan geçmiş olsun...