hozcelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 2 sene kargo işiyle uğraştım. Sende bir gram empati yapma yeteneği yok. Günde 100 değil 250, 300 eve gittiğimiz zamanlar oldu. Çok katlı asansör olmayan bina demişsin, bölgeye göre değişir bu söylediğiniz örnek vermek gerekirse benim bölgemde asansör diye bir şey neredeyse yoktu. 3, 5 kat değil 10 kat çıktığım zamanlarda oldu bu kat olayı değil insanlık olayı. Zaten duyarlı müşteriler sepeti salıyor. Ama sizin gibi insanlar parayla kargocuyu satın aldığını düşünüyor, gerçekten yazık. Halen çalışsaydım sizi bir günlüğüne yanıma almak isterdim, 3, 5 kat çıkarsınız zaten ne olur ki.

Dipnot: Herkes sepet salsın, aşağıdan kargosunu alsın demiyorum. Duyarlı olalım diyorum.

Teşekkürler.
vatandaş zaten duyarlı olur.gel al deyip kargo alışkanlığı yapanlar var bir sürü.daha geçen geldi.aşağıya gel dedi.kimlik geerek varmı dedim yok dedi.sonra bana tc kimlik nomu sordu.hangi kimliğe gerek yoktu.ben kimlik nomu ezberlemesem yukarı çıkıp kimliğimi alacaktım. ptt görevlisi kargoyu gel al diyor mu. kimse kimseyi satın almıyor lafları başka yere çekmeyin.