bedavamı getiriyorlar.parasını alıyorlar görevi bu zaten.100 tane evede gitse mecbur getirecek.iş savsaklama rahatlık yerleştiği için insanlara bu yola başvuruyorlar.kapıya getirecek mecbur. ha bunun için kavga etmeye değmez.arkadaş ona göre çıkışacak sanırım. çok katlı ve asansörü olmayan bina yoktur zaten.ha asansör arızalı olur zaten kişi anlayışıl olur gider aşağıdan alır yada sepet sarkıtır. lakin 3-5 katada çıksın kargocu asansör yoksa bir zahmet.böyle bir yer nadir denk gelir zaten
Yaklaşık 2 sene kargo işiyle uğraştım. Sende bir gram empati yapma yeteneği yok. Günde 100 değil 250, 300 eve gittiğimiz zamanlar oldu. Çok katlı asansör olmayan bina demişsin, bölgeye göre değişir bu söylediğiniz örnek vermek gerekirse benim bölgemde asansör diye bir şey neredeyse yoktu. 3, 5 kat değil 10 kat çıktığım zamanlarda oldu bu kat olayı değil insanlık olayı. Zaten duyarlı müşteriler sepeti salıyor. Ama sizin gibi insanlar parayla kargocuyu satın aldığını düşünüyor, gerçekten yazık. Halen çalışsaydım sizi bir günlüğüne yanıma almak isterdim, 3, 5 kat çıkarsınız zaten ne olur ki.
Dipnot: Herkes sepet salsın, aşağıdan kargosunu alsın demiyorum. Duyarlı olalım diyorum.
Teşekkürler.