netst4rz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özellikle scalenut için konu açmamın sebebi bütün yapay zeka , rewrite toolarını inceleme yapan kanalların derledikleri best videolarında başı çekiyor. Jasper ve copy.ai saçma sapan bir derleme yapıyor çünkü bir coğunu deneme fırsatım oldu ama scalenut'u deneyemedim, fiyat performans olarak en çok övülen ai writer o yüzden kullanan varsa kendi deneyimlerine dayanarak, olumlu olumsuz özelliklerini söyleyebilecek birileri var mı acaba.

Yapay zeka writerlerin bir coğunu outline kısmını kullanarak, Ubersuggest'den sitelerin en çok trafik alan sayfalarında ki konu başlıklarının h2 başlıkları toplayıp tek tek paragraf paragraf bölüm oluşturuyorum, Tek seferlik uzun post çıkartmıyorum çünkü tek seferlik postlar tamamen aynı şablonu kullandığı için algoritmaya takıldığını düşünüyorum. O yüzden paragraf paragraf ayrı oluşturuma gidiyorum. Tek tıklama ile oluşturulmuş full konular algoritmaya takılıyor bunu şuradan anladım o şekilde attığım news kayıtlı sitede ki indexler 1 hafta sonra silinmeye başlıyorlar ama paragraf şeklinde topladıklarım kalıcı oluyor ve hit alıyorlar, mesala quillbot'un creative kısmını yakalayamıyor google , ama quillbot esasen rewriter bir yapay zeka olduğu için, makale girip onu çevirmek zorunda kalıyorsun ama başarılı işte. Hem biraz beyin fırtınası yaparız bu konuda paslaşırız konuya kendi düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Kendim writesonic kullanıyorum bana başarılıymış gibi geliyor yoast seo ilede yeşil yakıp bırakıyorum