Şimdi Forum üzerinde detaylı anlatım yapan arkadaşlar bu ayarı ya bilmedikleri için? yada kullanmadıkları için anlatma gereği duymamışlar ama, Wordpress Automatic kullananlar sistemin son derece iyi ve güzel içerik çektiğini biliyor. Wordpress Automatic belirlenen sitedeki veriler feed yolu ile sitenize birebir çeker. Ama şu var ki karşıdaki feed çektiğiniz site eğer ki? feed kısmına reklam eklemiş ise onuda sizin siteye çeker yani bazen sıkıntılı olabiliyor.

Bu eklentinin bir güzel özelliği de çektiğiniz içeriğini diller çevire biliyorsunuz

Şimdi benim sürekli kullandığım işime de yarayan bir özelliği sizlere kolay yoldan anlatacağım. Haber sitelerinin genelinde feed kısmı ya kapatılmış yada reklam yada dışardan çekmeye kapalıdır. PHP bot yazan Yazılımcılar bunları çözüyor Wordpress Automatic feed çektiriyorsanız bu imkansız.

Şİmdi Wordpress Automatic de Multi-page Scraper adında bir ayar var. Bu ayar izin verilen tüm sitelerin istediğiniz yazıyı kendi sitenizi çekmenize yarıyor. Yani haberin tamamını değilde belirli bi kısmını, haberin içeriğinin bir kısmını yada dilediğiniz kısımları <div> ler şeklinde çektirebiliyorsunuz

üstteki resimde, Multi-page scraper seçeneğini seçtikten sonra hemen aşağıda "Items List page URL" sekmesi var. Bu kısma çekmek istediğimiz sitenin Kategori ismini, yada sitenin genel adını yazıyoruz.

Sonrasında aşağı doğru indiğimizde, "Next page URL extraction Methot" bu kısım seçtiğiniz hedef sitenizde, sayfalama var ise, hiç birşey yapmadan sayfalamalardan içeriği çekmenizi sağlar.

Bu kısım ise, içeriği seçmenize olanak sağlar, yani sitedeki istediğiniz içeriği çekebilirsiniz. Telif için dikkat edin telifsiz siteler kullanmanızda fayda var.
HIZLI VİDEO ANLATIM

https://www.youtube.com/watch?v=bnh41U4lwiA

Bu arada, Sistemde bir güzel özellik daha var aşağıdaki genel ayarlardaki Arama ve Değiştirme ayarı

Buda yeni kampanyadaki ayarlar, bu iki işlem ne işe yarıyor, eğer ki güzel bir kelime öbeği oluşturursanız, özel kelimelerinizi eklerseniz, makale içinde spinleme yapıyor. Örnek verecek olursak

Anakelime|2.kelime|3. kelime|4.Kelime( Kelimeleri eş anlamlılarını yazarsanız)

Makale çektiğinde makale içerisinde ana kelime varsa 2. kelime, 3. kelime, 3.kelime varsa 4 olarak değiştiriyor, sistem otomatik olarak ekliyor, daha önec kullanmıştım, %25 lik bir özgünlük katıyor.

Takıldığınızı konu altından sorabilirsiniz, bildiğim kadarını yardımcı olabilirim. Çektiği site temsilidir,