bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan hiç kimseden koruma almıorum. kendin sağlıyorum fakat. sizde dediniz alunan sunucu özellikleri belli içerisine kurulabilcek site sayısı belli. ttnetdc evet saldırı engelliyormu evet engelliyor. ama kalkıpta 100 site bile barındırılabilecek kapasitedeki bir sunucuya 4. siteyi kuruyorum e sunucu kaldırmadı koruyamayız. e güzel abim diğer sitelerde saldırı yokkki diğerlerine saldırı olsa dicem eyw onlara saldırı yok arkadaşın sitesine var kurduk extra para istiyolar. yok öyle bir dunya yani. bizde eşşek değiliz saldırı olmadıgı halde ayıp oılmasn diye her ay parayı catır catır ödüyoruz. adamlar bizi afedersiniz şey yerine koyuyor.

dip not bende geçeyim. anındaho hocamızla bir dönem ciddi saldırı aldım botnet saldırısı. ko serverim vardı hem panel hem epin sitemizi çok prof şekilde korudular. sizin saldırı olayı bi tık sanki sunucudan kaynaklı olabilirmi? firewall bi yere kadar korur sunucu dar boğaza giriyosa firewall istediği kadar olsun fayda etmez. şuanki sunucumda 243 site kurulu 1.3 load değerinin üstüne çıktığını hiç görmedim.
valla ttnetdc ile yaşadığın şeyleri herkes yaşıyor ama para konusunda yanılıyorsun bana sordukları soruyu sanada sormuşlar paran kadar korunuyorsun senin bahsettiğin darboğaz eskide kaldı artık sunucularda darboğaz çok az biz çok fazla sunucu değiştirdik serverin en kralınıda aldık bakabilirsin hatta geçen gün satışa sundum bu tamamen firewall cihazıyla alakalı kardeşim yani paran kadar korunuyorsun keşke dediğin gibi olsa ama 4gbyi korumakla 64gbyi korumak bir değil saldırı geldiğinde sunucu ram ve cpu ister ben çok sağlam saldırı alan biri olarak söylim sana öyle ko felan değil farklı bir proje

anındahostinge gelirsek tekrardan senin sektöründe koruma başarılı olmuş olabilir belki benim zamanımda yeni deniyorlardı/gelişiyorlardı bilemiyorum sonuçta ikimizde müşteriyiz herkes memnun olursa rekabet olmaz zaten
ama yine söylüyorum ben her zaman mercedes taraftarıyım araba diye tofaş almam ama alana saygı duyarım