Şöyle açıklık getireyim;
Bende yüksek bütçeli bir sunucu kullanıyorum açıkcası ilk defada server kullanmıyorum.
Eğer sunucu düşük olursa CPU kasar ve saldırıyı engellesen bile bu sefer spoof yada mysql şeklinde hatalar alırsın, kaliteli hizmetler genelde ucuz olmuyor maalesef. hem ucuz olsun, hem korunsun bunu bugün DGN'de yapıyor ama 10 15 saniye gecikmeli oluyor yada bi kaç saniye siteniz / sunucunuz yavaşlıyor bunları istemiyorsanız mecbursunuz kaliteli ram, kaliteli disk, kaliteli işlemci almaya ben şahsen kendilerini tanıdığımda bana düşük alırsan mysql şişebilir dilerseniz düşükten başlayın dediler hatta vds tarzında bir paket dahi önerdiler ben kendim fiziksel güçlü bir makinaya geçip kafamın ağırmamasını talep ettim. para göz biraz yanlış olur kalite hiç bir zaman ucuz olmadıki bugün mercedesle, tofaş bir mi değil ikiside araba, ikiside gidiyor. aynı onun gibi düşünebilirsiniz...
dipnot olarak anindahosting dediğinizi gördüm ben müşteri olarak orayı önermem neden mi? sucuri firewall altyapısını kullanıyorlar zamanında Forum sitem vardı koruruz falan filan dediler madur edildim
hatta şikayetvarda şikayet dahi oluşturdum 2-3 sene oluyor iademi dahi yapmadılar bende sildim ekmeğiyle oynamamak için belki hatırlıyordur bi kaç yıl öncesini kendisi
şuan hiç kimseden koruma almıorum. kendin sağlıyorum fakat. sizde dediniz alunan sunucu özellikleri belli içerisine kurulabilcek site sayısı belli. ttnetdc evet saldırı engelliyormu evet engelliyor. ama kalkıpta 100 site bile barındırılabilecek kapasitedeki bir sunucuya 4. siteyi kuruyorum e sunucu kaldırmadı koruyamayız. e güzel abim diğer sitelerde saldırı yokkki diğerlerine saldırı olsa dicem eyw onlara saldırı yok arkadaşın sitesine var kurduk extra para istiyolar. yok öyle bir dunya yani. bizde eşşek değiliz saldırı olmadıgı halde ayıp oılmasn diye her ay parayı catır catır ödüyoruz. adamlar bizi afedersiniz şey yerine koyuyor.
dip not bende geçeyim. anındaho hocamızla bir dönem ciddi saldırı aldım botnet saldırısı. ko serverim vardı hem panel hem epin sitemizi çok prof şekilde korudular. sizin saldırı olayı bi tık sanki sunucudan kaynaklı olabilirmi? firewall bi yere kadar korur sunucu dar boğaza giriyosa firewall istediği kadar olsun fayda etmez. şuanki sunucumda 243 site kurulu 1.3 load değerinin üstüne çıktığını hiç görmedim. hepside yüklü ve donanımlı siteler.