bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ttnet dc iyi ama para gözdür. 2018 yılında o zamanın parası ile yüksek bir sunucu aldım sizin gibi koruma yaptılar. 3 tane site koymuştum sunucuya ve site kapasiteside oldukça fazlaydı. bnm siteme saldırılar kesildi. ben genede sunucuya ödemelerimi yapmaya devam ettim. fakat arkadaşım saldırı aldı. bende arkadaşımın sitesini kendi sunucuma ekledm sonucta dedicate server ve parasını ödüyorum. kesinlikle koruma sağlamadılar. bahane olarak sunucu kaldırmıyor. bir üst paketi alnmanız gerek diyip işin içinden cıktılar. koruma istiyorsanız cok daha uygun fiyatlara @anindaho; hocamızla tanışmanızı tavsiye ederim. uygun fiyatlara yüksek koruma çözümleri sunuyolar.
Şöyle açıklık getireyim;
Bende yüksek bütçeli bir sunucu kullanıyorum açıkcası ilk defada server kullanmıyorum.
Eğer sunucu düşük olursa CPU kasar ve saldırıyı engellesen bile bu sefer spoof yada mysql şeklinde hatalar alırsın, kaliteli hizmetler genelde ucuz olmuyor maalesef. hem ucuz olsun, hem korunsun bunu bugün DGN'de yapıyor ama 10 15 saniye gecikmeli oluyor yada bi kaç saniye siteniz / sunucunuz yavaşlıyor bunları istemiyorsanız mecbursunuz kaliteli ram, kaliteli disk, kaliteli işlemci almaya ben şahsen kendilerini tanıdığımda bana düşük alırsan mysql şişebilir dilerseniz düşükten başlayın dediler hatta vds tarzında bir paket dahi önerdiler ben kendim fiziksel güçlü bir makinaya geçip kafamın ağırmamasını talep ettim. para göz biraz yanlış olur kalite hiç bir zaman ucuz olmadıki bugün mercedesle, tofaş bir mi değil ikiside araba, ikiside gidiyor. aynı onun gibi düşünebilirsiniz...

dipnot olarak anindahosting dediğinizi gördüm ben müşteri olarak orayı önermem neden mi? sucuri firewall altyapısını kullanıyorlar zamanında Forum sitem vardı koruruz falan filan dediler madur edildim hatta şikayetvarda şikayet dahi oluşturdum 2-3 sene oluyor iademi dahi yapmadılar bende sildim ekmeğiyle oynamamak için belki hatırlıyordur bi kaç yıl öncesini kendisi