2019dan beri kripto para piyasasındayım o yaşlarda aileden ayrılmıştım cepte bir kuruş yok zar zor hayata tutunmaya çalıştım bir yandan okumaya çalıştım. 2020 de çok güzel kazançlar elde ettim bu kazançları kendime yatırım yaptım arkadaşlarda akrabalarda sürekli göçebe gibi kalmaktan sıkıldığım için ilk güzel gelirimle yeni bir eve taşındım bir kaç parça eşya aldım o zamanlar ekonomi de iyi olduğu için 3,5 kuruşla bazı şeyleri yapabiliyorduk eve geçtikten sonra kafam inanılmaz derecede rahatladı işime daha çok odaklandım sadece alım satım yapmıyordum firmalar ile çalışıyordum yüksek meblağlar kazanmaya başladım tek projeden 30,40bin aldığım oluyordu (ico) o yıl üniversiteye girdim üniversite ortamının güzelliği beni cezbetmişti XXX.xxx₺ birikimim vardı üniversite süresi boyunca bütün işlerimi boşladım sadece ortam yapmakla meşgul oldum bu süreçte sürekli para yiyordum ama bunun hesabını yapmıyordum okul bitti derken cepte ki paranında bittiğini gördüm

kafamda bir çok plan kurdum şu an tekrar başladığım yerlere geri dönmüş bulunmaktayım cepte 3,5 kuruş kaldı tabi işlerime tekrar geri döndüm bir kaç şirketle görüşüyoruz şu an her şeye tekrar sıfırdan başlıyorum bunu yazma nedenim gelecek aylar/yıllarda geçmişe baktığımda okuyabileceğim bir anı olması.