Arkadaşlar selam, geçtiğimiz aylarda üni. okumaya gittiğim İstanbul'dan çocukluğumun geçtiği Ege'deki şehrime geri döndüm.
Mühendislik okudum ve remote olarak büyük bir firmada çalışıyorum. Ek gelir olması ve kendi işime bir yerden başlamak amacıyla "Matematik Özel Ders ve Öğrenci Koçluk Ofisi" açtım. (Öğrenci koçluğu için avrupa ve amerika'dan akredite gerekli sertifikalarımı aldım.) Gidişata göre diğer branş öğretmenleriyle de anlaşarak bünyeme katmak istiyorum.
Mühendislik eğitimi almış olmam ve yıllarca İstanbul'da kalmış olmam sebebiyle, bulunduğum bu küçük şehrin üzerinde bir vizyonum olduğunu düşünüyor ve kısmen de bunu görüyorum. Şehrin en merkezi yerinde, en lüks binasında bir ofis tuttum. Diğer özel ders ofislerinden çok farklı hizmetleri de bünyemizde veriyoruz. Ofise gelen kişilerin çoğunu ofisimizin kalitesi ve vaad ettikleriyle ikna edebiliyorum.

Şuan için sadece instagram hesabım ve ailemin tanıdığı eş dost ile adımızı duyurmaya çalışıyorum. Fakat, yeteri kadar insana ulaşamadığımı düşünüyorum. Yeni yıla girerken reklam işine biraz bütçe ayırmak ve ismimi duyurmak istiyorum.
Bu noktada siz tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiyelere ihtiyacım var. Herkes varlığımdan haberdar olsun, verdiğim hizmete ihtiyacı bile olmasa en azından beni tanısın istiyorum. Paylaştığınız fikirleriniz ve tecrübeleriniz için şimdiden teşekkürler..