Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam niye soyletiyorsun konu açmışsın yorumlara icerleneceksen acmayacaksin yani sana üç kuruş indirim yaptılar diye ne yapalım pohpohlayalim mi hastane süper şöyle böyle diye ? Ne diyorum iyi doktorları yokmu var yanlışlar doğruları götürür 2 kere 2 4 eder ötesi var mi ?

Ha olayı da anlatayım bundan 6 7 sene önce annemi götürdük ilk yaptıkları şunun tahlilini ver bunun tahlilini yaptır bunun filmini çektir tipik hasta yolma bahaneleri maksat ne koparsak kardır onca tahlil, film ve sonuçlardan sonra hastanın belinde fıtık başlangıcı var ayak ağrısı buna bağlı diyerek eve gönderdiler aynı gün içerisinde tam üç kere gittik her defasında söyledikleri aynı şey ağrı kesici yapıp gönderdiler sonuç nemi oldu söyleyeyim mi ayağı son dakika Fırat üniversitesinde kurtardılar biraz daha gecikseydiniz dönüşü olmazdı dediler ve hastamız bel ile ilgili bir sıkıntı yok çapraz bağlarında sorun varmış ve oluşan enfeksiyon dan dolayı diz kapağı ameliyatı yapıldı
Yani demem o ki zamanında doğru teşhis konulsaydi belkide hastamız bu sıkıntıları yasamayacakti ve hala da hastamız çekiyor menteşeli diz protezi ameliyatı için sıra bekliyor
Özel hastanelerin tamamında bu durumu yaşarsınız. Adı üstünde özel ben hataneyi ovmedim doktorumu ovdum. Benim doktorum bu haztsnede evet ama sizin yazdıklarınızin benim konumla ne alakası var? Ben başarili geçirdim süreci paylaştım. Branşlar bile farklı.