Uygun fiyata çalışanlarda da işin hakkı budur deyip yüksek alanlarda da aynı durumu gözlemlediğim oldu açıkçası hocam, burada daha çok herkes bunu yapmıyor ben de yapayım diyen bir algı var gibi sanki, bu konuda net bir kural var mı yoksa neden yok merak ediyorum açıkçası
Karşıdaki kişiler gerçek gelmediği için mi bu kadar salaş ve ciddiyetsiz davranma hakkını kendilerinde buluyorlar?
Aslında bu konu tamamen kişisel herkesin hakkaniyeti ile alakalı. Hepimiz eksik ve gecıkmeli işlere elımızde olmayan nedenlerle bazen düşebiliriz. Bu tip durumlarda ben faturayı kendıme kesiyorum satıcı olarak. Gecenlerde bir yorum işini belirttiğim zamanda teslim edemeyecek gibi oldum. Dedim para muhım degıl söz önemli. Gittim başkasından yorum satın aldım ve zarar ettim. Ama bakın sonrasına. O satın aldıgım yorumları da ben gitmedi karşı tarafa sandım. Google Play yorumları cunku gec gorunuyor. Hem kendı attgıım yorumlar hem satın aldıklarım karsı tarafa yollandı aslında. Fakat ben eksık gonderım oldu dıye kısıye mesaj attım ve dedım kı ısı zamanında teslım edemedım olan yorumlar benden hedıye olsun paranızın tamamını ıade edecegım dedım. Yanı bu biraz hakkaniyet duygusu ıle alakalı bence.