Zamanın hızlı ve boş geçtiği bu günlerde zamanımın hiç geçmeyen günlerini hatırlıyorum. İkisine de hükmedemediğimi anlıyorum.

Dolu dolu geçip o an geçmesini istemediğim günlerde var elbet ama kural olarak geçmesi gerekiyor ki güzel kalsın. Fakat duygularım yada aklım şuan onlarında güzel olmadığı ile benimle kavga etmiyor değil.

Asla geçmeyecek gibi hissettiğim günlerde bazen takılı kalıyorum. Adım gibi biliyordum bir gün geçeğini. Sadece o günlerde duygularım konuşuyordu aklım dinliyor susuyor konuşmuyordu.

Etrafıma bakıyorum eskiden çok sevdiğim insanlardan o kadar çok uzaklaşmak istiyorum ki. Bununda geçeceğini bildiğimden yine dinliyorum yine susuyorum.

Eskilerden buna bişey olmaz dediğim kişinin intihar ölüm haberini alıyorum.

Bu akıllanmaz dediğimin kişinin hayata yaptığı hayret edici hamlesini görüyorum.

Bu çok akıllı çok zeki dediğim insanın bir bakıyorum çiğ bir hamur gibi her kalıba girdiğini izliyorum.

Çok güvendiğim insanların yüzüme baka baka benim yürüdüğüm yollardan yürümeden, düştüğüm taşlara takılmadan, beni salak yerine koyup yüzüme baka baka kendi bilinç altında yalanlarına inanmam için kendini hipnoz ettiğini seyrediyorum. İçimden umarım çıkarın bu kadar ter döktüğüne değer diyorum.

Bu karakterli dediğim insanın arkamdan kuyumu kazışına hayret ediyorum.

Zamanında yaptıkları ile rahatsız eden, düşüncelerimin artık ona karşı kalıplaştıktan sonra bir anda uzaktan izlediğimde örnek bir davranışını izliyorum. Sanki o değil başka biri.

Bu böyle gider bişey olmaz dediğim bir şeyin sabunun suda yok olduğu gibi yok oluşunu izliyorum.

Bunun sürdürülebilirliği yok dediğim şeyin dimdik ayakta kalışını izliyorum.

En üzücüsü ve devamlı döngüsel bir durum olarak yaşadığım değer verdiğim insanlara bak bunu yapmayın sonuçları bu olur dediğim halde defalarca üzücü sonuca onlarla katlanmak zorunda olduğum. Haklı olmanın hiç bir şeyi değiştirmediğini yüzüme defalarca tokat gibi çarpılışına cevap veremiyorum.

Ölümcül vuruş ise çevremdeki sorunlarla ilgilenmekten kendi sorunlarımla ilgilenmeme, ilgilenememe sorununu çözemiyor olmam. Bu cihaz o yazılımı tanımıyor artık. Yada hiç tanımadı bilmiyorum. Kesin konuşmak istemedim istemsizce yine.

Çok fazlada derine dalmadan tadında bırakmak istiyorum. Okuyan arkadaşlara değerli zamanlarını armağan ettikleri için kendilerine teşekkür ederim.

Satırlara kendi hayatından da bir satır bırakmak isteyen arkadaşlar olursa da okumaktan mutluluk duyacağımı belirtmek ister hepinize sağlıklı ve başarılı günler diliyorum...