Banada dün gece r10 hesap satıyormusunuz diye mesaj atıldı dolandırıcılar cogaldı bunun ıcın coskun bey konu açtı
coşkun hocamın açtığı olayın önüne geçmek mümkün değil eğer bu kişiler gerçekten o sayılarda insanlara ödeme geçip gerçekten hesap temini yapıyorsa r10da ciddi güvenlik problemleri çıkacaktır.. Bu olaylar son 2 haftadır patlak verdi ticari konularda teklif verirken korkarak teklif veriyorum ekranın başında kimin olduğunu bilemiyoruz maalesef artık.
(benim önerim mevcut yapılması forumun genel yapısı itibariyle eticaret sitesi olmadığı için imkansız olduğunu biliyorum ancak belki farklı bir yöntem bulunur)
siteye havuz sistemi gelebilir. Alıcı ücreti gönderdikten sonra satıcı ürünü/hizmeti temin ettikten sonra iki tarafta + trade işlemi verdiğinde para satıcının hesabına aktarılabilir. Bu tarz havuz sistemleri aliexpress trendyol vsvs sitelerde mevcut ancak onlar eticaret siteleri. Forum üzerinde bu doğrudan yapılamaz ancak r10u yöneten webmaster arkadaşların belki farklı bir methodda bu bahsettiğim olaya çözümü olabilir. Gerçekten son 2 haftadır ticari işlemlerimi korkarak gerçekleştirmekteyim.