Ben topluluk içinde telofonumdan yüksek sesle ildirim sesi gelince bile utanıyorum. Rahatsız ettim diye.
Çok farklı insanlar var garip. Çocuk 5 dakika izledi diye tüm gelişimi durdu çocuğun vah vah ağlayalım hep birlikte.
Bence de biraz aşırıya kaçmak gibi geliyor bana ama işin iç yüzünü bilemiyoruz belki gerçekten hiç izlememesi gerekiyor öyle bir durum var mıdır bilemeyeceğim ama kadının kendisinden büyük bir insana rencide edici bir şekilde konuşması zoruma gitti
bir çocuğun gelişiminde en önemli etken ailesidir. Ve ailesi çocuğun çizgi film izlemesini istemiyorsa(doktor kararı yada kendi kararı olabilir) buna saygı duymak gerekir ama üslubu yanlış olmuş. İlerde çocuğunuz olursa eğer yada varsa bir gün çizgi film izletip yatırmaya çalışın akşam bir günde izletmeden yatırın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Çocuğun ağlamasına gelince farklı bir şekilde susturabilirdi annesi diye düşünüyorum.
dediklerinize katılıyorum hocam ama sanki 5 dklık bir izleme ile zarar gelir miydi bilmiyorum. Kadının kendisinden büyük amcaya bu tavırla cevap vermesi hiç hoş değildi