t-soft dan özel değil se neden wp geçiyorsunuz hocam
Hocam bununla alakalı sayfa sayfa yazarım bir kaç konu başlığı size belirtim . 6 senelik t-soft kullanıcısı olarak her yenileme döneminde değiiştiricem dedim ama hep erteledik bu sefer kesin değiştiricez.
- Yeni teknolojilere ulaşmak imkansız
- Açık kaynak rahatlığı ile tasarım özgürlüğü ( T-soft css dosyalarını açık bırakıyoruz desede herhangi bir güncelleme sonrası site patlıyor default ayarlara göre güncelleme yapıyorlar )
- İstediğin firma ile entegrasyon sağlayamıyorsun , Ancak T-soft arada avantasını alacak firma ile anlaşma sağlayacak sonrasında bize sunuyor.
-Eğer t-soft anlaşma yapmamış sen entegre olmak istiyorsan uçuk rakamlar istiyorlar entegrasyon için.
-Yenileme bedeli 15.000 tl olmuş
- Destek talepleri dönüş süresi çok geç
-Herhangi bir geliştirme istediğinde havuza alıyorlar 6 ay mı 1 sene mi ne zaman düzelir belli olmuyor
-Woocommerce gibi açık kaynak yazılımlarında binlerce eklenti ile ufkunuz daha geniş bir şekilde çapraz promosyonlar , login , mailing , sms , sepet kurtarma eklentileri ile verdiğiniz reklamların dönüşlerini daha iyi alıyorsunuz .
Sizlere ön tecrübe olması adına tsoft uygulama marketi linkini paylaşıyorum .Bu
Link aslında herşeyi size özetliyor olacak
Bunları firmayı kötülemek amacıyla belirtmiyorum yaşadığım deneyimler açık kaynak geçtiğinizde tamamen özgür oluyorsunuz.