Hocam geçmiş olsun öncelikle. Uyuza benziyor özellikle evde sadece sizde değil çevrenizde de varsa. Benim başımada gelmişti bir kaç yıl önce. O zamanlar çoğu eczanede ilacı bile yoktu. Haliyle zorlu bir süreç geçirmiştim. Erken teşhisde bir solüsyonu var onu vücuda sürüp 24 saat bekleyince falan düzeliyor çoğu kişide. Ama dediğiniz gibi uzun süredir varsa baya derinlere işlemiştir. Doktora gitmeniz en iyi çözüm olur. Bana doktor bir reçete yazmıştı çantasından çıkardığı defterden bakarak. O ilacı eczanede yaptırmıştım. Daha sonrasında 3gün boyunca 24 saatte bir sürerek hiç duş almadan geçirmiştim. 3 Gün sonunda kortizon iğnesi olmuştum. Bu şekilde atlatabildim en sonunda. Tabi şöyle bir sıkıntısıda var geçtiği halde kaşıntı devam ediyor bir süre. Bu süreçte sürekli geçmedimi falan diye psikolik olarak zor atlatıyorsunuz. Tabi bu süreçte evdeki her şeyide +60 derecede yıkıyorsunuz çarşafları nevresimleri tüm kıyafetleri sonrasında ütülüyorsunuz vb. Zahmetli bir hastalık gerçekten. Kesinlikle iyi bir cildiye bulup görünün.