RuLLeTs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elazığ Sleeve Gastrectomy operasyonlarının merkez üssü oldu adeta. Elazığ zaten ucuzdu oradaki üniversite hastanelerinde de epey ucuz. Ama artık devlet hastaneleri gayet kısa süreçle birlikte çok rahat şekilde operasyon gerçekleştirebiliyor. Kaldı ki ameliyatta kullanılan cihazlar kartuşlar tek kullanımlık olduğu için epey maliyetli.

Diyetisyen desteği olmadan da olabiliyor. Artık şuan maliyetler fazlalaştığı için diyetisyen olmadan devam eden merkezler var. Ben diyetisyensiz ilerledim mesela. 125'den 61 kilo. 2. senem bitmek üzere tamemen beyin değiştiği için artık top sende olacak. İlla biri sana şunu ye demesine gerek yok.

Bu arada sizin değişim de çok güzel olmuş. Artık gayet sağlıklı dönemdesiniz. Yürürken bile nefes nefese kalmamak çok güzel.
teşekkür ederim ben devlet hastanesinde olmadım bu arada özel hastanede oldum. devlet hastanesi sırası bekledm 2 yıl gelmedi hala sıradayım. devlet kolay koaly yapmıyor bu ameliyati. pandemi bahane ediyolar. malzeme yok diyolar. ama diyetisten cok önemli bir faktör. ben bu konuda size katılmıyorum.