Merhaba, ben de cuma günü gideceğim telefon almayacağım. 4 gün batumda kalacağım da. Sınır kapısından sadece taksi ile mi geçmiş var yoksa otobüsler falanda var mı?
150 tl harç parasını sadece o sıra olan yerden mi ödeyebiliyoruz yoksa gitmeden başka bir yerden halledebiliyor muyuz?
Türkiye'den yanımda 2 telefonla gitsem, biri android biri iphone 14 promax (oradan telefon almayacağım) tekrar yurda girişte 2 telefondan dolayı sorun yaşar mıyım?
Hattım vodafone, ara ara yol güzerga vs bulabilmek için internet için ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler
Merhaba,
Hayır girdikten sonra merdivenlerden yukarı çıkacaksınız hemen o alanda zaten vezneyi göreceksiniz.
Sonrasında memuriyet kısmına ilerleyip orada geçiş sırasına gireceksiniz.
Dolmuş var gurcistan kapısında
Ama çiçek Abbas'ın dolmuşu gibi bence değmez 200 TL verip en rahatindan devam edebilirsiniz.
Telefonlar içinde hiç bir sorun yok gecebilirsiniz telefonlarınız ile ( sıfır bile almış olsanız kutusuz cebinizdeyse o sizindir. )
İnternet olayı sıkıntı hat çekmiyor hangi şebeke olursa olsun çok az ara ara internet çekiyor.
Ama net birşey söylüyorum Gürcistan'da yaşayan Türkler sırtlan gibi.. güvenmeyin.