Merhaba Arkadaşlar

İngilizce ve Fransızcam anadilim az da almanca var uzun zaman ingilizce konuşulan bir ülkede yaşadım onun dışında üniversite ingilizce okudum

Şu an uzun süreli kız arkadşaım var beraber yaşadığım Fransız o da neyse teklifim şu arkadaşlar

ders başı 20 TL olacak şekilde Zoom üzerinde toplu ders vermek istiroum 10 kişi ile sınırlı olacak şekilde

Dersleri Cambridge ders programına göre gideceğim her gün 30 dakika ders anlatıp daha sonra sorular çözüp genel anlamda konuşma vs yapabiliriz.

Daha önce hiç öğretmenlik yapmadım ama bilgimi güzelce aktaracağıma eminim

Teşekkürler

GÜNCELLEME:

Merhabalar herkesi organize edemedim o yüzden kısaca konuyu da güncelleyeceğim size de cevap vermiş olayım

Ders Verecek kişiler
1) Ben Türkçe %100 İngilizce %95 ben başlangıç ve orta seviye için Cambridge yayınlarının müfredatını takip edip Türkçe ve İngilizce anlatacağım
Ders vereceğim kişiler başlangıç ve orta seviye olacak yani Türkçe olarak açıklama yapılması gereken kişiler
Derste önce konu anlatıp örnek veriyorum Am , Is , Are nasıl kullanılır bunu anlatıp daha sonra bu kalıplarla en çok kullanılan kelimeleri vs verip beraber ezberleyeceğiz
Arada farklı sorular olur ise onlara cevap vereceğim

2) Ders verecek ikinci arkadaş hiç Türkçe bilmiyor olacak sadece Amerikalı olduğu için İngilizce biliyor
Bu arkadaştan ders alacak kişiler Orta seviye ve üstü olmalı yoksa dersi anlayamazlar çünkü adam Türkçe bilmediği için açıklayamaz
Arkadaş ile TOEFL veya IELTS çalışabilir yada bir konu seçip mesela örnek veriyorum ''siyaset'' bunun üzerine tartışmalar yapılır bu konuda hangi kelimeler vs kullanıyor görüp öğrenip pratik yapabilirsiniz.

Dersleri akşam 6 - 8 arası yapmayı planlıyoruz size en uygun saati ve whastapp numaranızı mesaj atarsanız ona göre ilerleyebiliriz.

Teşekkür ederim

GÜCENLELEME
lütfen almak istediğiniz eğitmeni ve uygun saati yazıp birde numara atarsanız WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirim.