Merhaba herkese, para kazanma yöntemlerini araştırırken bir yöntemle karşılaştım. Method şu şekilde, öncelikle soru paylaşım ve yanıtlama platformu olan Coursehero'da bir hesap açıp soruları yanıtlıyorsunuz. İşin güzel kısmı, Chegg aboneliği alarak sorulan soruları chegg'de bulup cevaplarını kopyala yapıştır ile coursehero'da paylaşabilirsiniz. Çoğu zaman, Coursehero'da yanıtladığınız soruların, Chegg'de zaten yanıtlanmış olduğunu söylüyor bu yöntemi paylaşan kişi.
Dikkat etmeniz gereken kısım ise Chegg'deki cevabı olduğu gibi paylaşmamak. Yani çözümü gerekirse kağıda yazıp farklı şekillerde coursehero'da paylaşmak. Yöntemi paylaşan kişi Chegg'e 14 dolar yatırıp Coursehero'dan toplamda 370 dolar kazandığını söylüyor. Günlük ortalama kazancı 30-35 dolar imiş. Başlarda kopyala yapıştır yaptığı için 2 defa coursehero hesabı yasaklanmış. Eğer bu hatayı yapmasaydım daha fazla kazanabilirdim demiş.
Detaylı inceleyip düşünüp denenebilecek bir teknik olduğunu düşünüyorum. Benim buna vaktim yok fakat belki birileri daha detaylı araştırır, kendine kazanç kaynağı yaratır düşüncesiyle paylaşıyorum. Aranızda bu yöntemi deneyen var mı hiç?