amerikan kültür dernekleri var.istanbulda sana hangisi yakın ise oraya gideceksen git. ama diğer türlü arkadaşlık ortamı,kız ortamı seni alıkoyabilir. amrikan kültür dernekleri daha disiplinli daha bir okul tarzı değilde kamp eğitimi tarzı bir sistemle çalışıyor diye biliyorum.eskiden bir arkadaşım gitti 1 kere sınıf ders tekrraıda yaptı ama sonra amerikaya gitti ve şu an süper ingilizcesi var.
amerikan kültür derneğinden eğtim almanın şu faydası var.ileride green card a başvurup kazanırsan mulakatı geçmen açısındna çok iyi bir referans elde edersin.sana çalışma iş ve amerikaya yerleşme fırsatları çıkabilir.tavsimemi mutlaka dikkate al.
evde çalışma ile insanlarla iletişime geçme arasında fark var. sana tavsiyem öncelikle evde sadece kelime anlamlarıma çalış kelime dağarcığını genişlet. ingilzice türkçe sözlüğü alacaksın eline evde sadece bu sözlükteki kelimeleri öğrenip çalış. isterse 1 yıl sürsün ama o sözlüğü ezberle yut.sonra istediğin okula yazıl.çok kolay öğreneceksin.
Evet hocam Amerikan Kültür'ün bana verdiği fiyat bu zaten. Kurs bittikten sonra sertifika veriyorlar ve bu sertifikanın her yerde geçerli olduğunu söylediler. Genel olarak araştırma yaptığımda da görüştüğüm şube hakkında çok olumlu yorumlar aldım. İşin fiyat kısmı biraz can sıkıcı yoksa çoktan yazılmıştım.