Evde calis ogrenirsin hikaye. Oyle bir sey olacak olsa ilkokul ve lise'de aldigimiz egitimler ile de ogremis olurduk. Yabanci hocalar ile kursta ogrenmek etkili olacaktir cunku kendini konusmaya zorlayacaksin.
Ingilizce bilginiz, seviyeniz ne durumda? Eger belirli bir temiliniz var ise size tavsiyim bilindik kursalara gitmek yerine speaking agirlikli Ingilizce kurslari bulmaniz.
Bu tarz kursalar oturup size gramer ogretmiyor tek tek. Ornek bir tense veriyor bu tense uzerinden konusuyorsunuz siniftakiler ile. Bu tarz kursalarin fiyatlari ucuz oldugu icin deneme yapmis olursunuz.
İngilizcem kötü değil söylenenleri anlıyorum ediyorum ama konuşmada problem yaşıyorum neyi nasıl kullacağım diye çekiniyorum sanırım. Kelime bilgim de iyi denemez günlük konuşmalar vs. iyi ama dahada ilerletmem lazım. İşyerinde konuşma yapabileceğim insanlar var yani örnek vermek gerekirse hafta sonu kursa gidip hafta içi iş yerinde gelen müşteriler ve burdakilerle ingilizce konuşarak alıştırma yapabilirim diye düşünüyorum.