Arkadaşlar annemin dişi ağrıyor ve kanal tedavisi yapılacak,2 gündür devlet hastanesine gidip duruyoruz,genel dişten aldığımız randevuda kanal tedavisi yapılmıyormuş.Endodontide yönlendirdi ama randevu alınmıyor,bir yandan annemin diş ağrısı,kadın bunu mu çekecek 4 gündür çekiyor zaten ağrı kesiciler bi yandan kar etmiyor.
En sonunda anacığımı özele götürücem birazdan,kanal tedavisi 1000 tl miş özelde görüştük.Bu fiyat normal midir aşağıya bilen dostlar yazabilir.
Ama şunu anladım allah kimseyi darda koymasın,parası olmayan garibanlar var,dişi ağrıyan,bu insanlar illa randevu mu beklicek.Kapitalizm gerçekten sıkıntılı bir şey.Bu tarz acil durumlarda, diş acilinde kanal tedavisi gibi işlemler yapılmalı.Yapılıyo mu bilmiyorum gerçi,bir kere diş aciline için gittigimde ağrıyan dişim için dolgu bile yapmayıp ağrı kesici yazıp gönderdiği için emin değilim
hocam allah inandırsın valla dişime dolgu yapılacaktı zar zor 3 ayda buldum şansıma 1 tane yapıldı 6 tane vardı diğer dolgular mart 2023 dediydi o dolguda düştü napacam ben