hayatında 13-15 defa 110-150 kilolara çıkıp 67-70-80 kilolara tekrar inen birisiyim yaptığım rejimler malesef sağlıksızdı ama mecburdum tek başarabildiğim zayıflama metodu buydu. sana zayıflama reçetesi veremem sağlıklı olmaz ama ufak önerilerim şunlar:
1.) sabah erken kalkar kalkmaz 700-800 ml ılık suyu yudum yudum yavaş yavaş iç kahvaltıya 1 saat sonra başla.eğer bu suyun içine 3-4 yemek kaşığı elma sirkesi koyarsan yağ yaktırır.sadece 1 kere sabahları yapacaksın bu elma sirkesini başka gün içinde elma sirkesi kullanmayacaksın.
2.) karbonhidrat ile proteini aynı anda tüketmeyeceksin ikisi birleşince direk yağ olarak vücutta birikir.( yani ekmek,makarna,pilav,dolma,patates haşlama bile olsa et ile yemeyeceksin )
3.) yemeklerden 1 saat önce,2 saat sonra 700 ml en az su içmeye özen göster.spor yapmıyorsan çok ayakta duracak gezip yürüyecek bir iş yapmıyorsan.günde 3 litre su sana yeter ama enerji harcıyorsan 4 litre su içmelisin toplamda gün boyu.
4.) kola içiyorsan sekersiz olanını zero olanını iç.çay kahve içiyorsan tatlandırıcı al at öyle iç ( ama ideal kilona kavuşunca ya bırak yada tamamen natural stevia bitkisi içerikli tatlandırıcyla devam et.onu Türkiyede bulamazsın avrupa ve amerikada var.türkiyedekiler %100 natural stevia değil )