2006 model araçta zaten öyle bi takıntın olmasın hocam 2007 sini kullanmış biri olarak söylüyorum şasi ve podyelerine baktır oralarda birşey yoksa ve araç dizelse motor, turbo ve enjektörlerini kesinlikle kontrol ettirmelisin dolar kuru ve zamlarla motora harcanan paralarda bi hayli arttı... Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Çok teşekkür ederim hocam kesinlikle tavsiyenize uyacağım
İlkler uyutmaz bilirim

Oto ekspertize götür.
Valla öyle ufaktan bir heyecan var teşekkürler
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Arabalardan pek anlamam fakat motosiklete daha çok ilgiliyim ikisinde de sistem aynı mantıkta olduğu için size şöyle bir öneride bulunayım; ben de ilk motorumu alırken sizin gibiydim anlamıyordum fazla bu yüzden bazı sorunları olan motorlar aldım ilk başlarda kesinlikle aracı incelemeye giderken çevrenizde arabalardan en çok anlayan ilgi duyan bir kişiyi yanınızda götürün ben bunu yapmadım pişmanlıklar yaşadım. Uzaktan destek fazla etki etmez. Yanınızda götürmeniz daha iyi olur.
Çok fazla bir çevrem yok hocam o yüzden birisiyle gideceğim ama bende burdan duyduğum kısımlara baktırmaya düşünüyorum cevap için teşekkürler