hocacm hısse bılmıyordum twıtterda bır kullnıcı gordum yenı halka arz ve fıyatı ılk gun 22 sonra devam edıyor ıste tavan seklınde telegram da aylasınca 8/9 yıl sonra gerı doneyım zamanın da sasa yı 13 kurus dan almadık dedım bakdım adam dedıgı gıbı ersembe gunu borsaya gırdı tavan 22 yatı cuma tavan azartesı salı derken adamın dedıgı 1 hafltaık grafık dogru gıbıydı cunku 1 hafta sonra cuma gunune de 39 yazmısdı ben de o yuzden gırdım ustte belırttım gıbı 600 den fazala karda elde ettım ama ne olduysa hısse azartesı çakıldı bugun de kardan zarara geçtı
vakıfbankdakı ersonel haklı çıkdı tahtacı vardır demısdı keske cuma gunu satsaydım
Yatırım sürecinde en tehlikeli kısım, bahsettiğiniz manipülatörlerdir. 50 bin takipçisi olan her hesap rahatlıkla bir coini, bir hisseyi manipüle edip malı üstünüze boşaltabilir.
Bu yüzden "Aa biri x coini, hisseyi öneriyor hemen alayım" demek yerine "Acaba bu önerdikleri coin, hisselerin projesi nedir, neye derman oluyorlar, 5 sene içinde gelecekleri ne olur, stake-temettü oranları nedir" gibi soruları sormadan 1 lira bile yatırım yapmayın. Yatırım kelimesini sıklıkla vurguluyorum zira bu bir yatırım, 1 haftalık 1 aylık süreçlerde "kumar" oluyor. Yatırımlarınızın sizi yönetmesine izin vermeyin, siz onları yönetin. Tekrardan geçmiş olsun, canınızı sıkmayın. Tecrübeyle öğrenilecek konular bunlar. Yeter ki temel analize hakim olun.