Site adresi: (pmden verilecek.)
Sitenin aylık getirisi: günlük 80-120₺ arası değişiyor aya vurabilirsiniz. Son 10 günlük kazancı 900₺ dir grafikler elimde mevuttur
Sitenin açılış tarihi: 6 eylül 2022 salı
DA / PA Değerleri: 2/3
Kategori / sitenin içeriği: genel blog
Günlük hit sayısı: 1k-1.5K site kitten bakıyorum şuanda.
Ziyaretçi kaynağı: (%64 google organik - %21 organik video Youtube (sosyal) %13 direct %0.6 paid search)
Domainin yaşı: açılış tarihi ile aynı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Adsense hariç sitenin tüm içeriği verilir. Üstüne güzel bir ekleme yaparsanız adsense hesabını vermeyi düşünebilirim.
Hosting dahil mi?: 1 ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yoktur yine de bakın
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yoktur yine de bakın
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: geoit teması kullanılıyor sınırı yok. Geoit temasının olduğu hesap verilmeyecektir çünkü diğer sitelerimin olduğu hesaptır. Zaten temayı bir kere yüklediniz mi aldığınız hesap işe yaramaz. Ha eğer Temanın firmasından destek istenirse hesabı geçici olarak veririm. Veya aracı olurum.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yoktur
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: ciddi alıcılara gelir tablosunu istatistik tablosunu atarım ama lütfen sırf piyasaya bakmak için beni uğraştırmayınız. Bu arada satma sebebim paket satış sitem ile uğraşıyorum zamanım olmuyor ve reklam için para lazım. İyi forumlar
Fiyat: 15 bin TL ye bırakırım.
R10 profili iyi olan arkadaşlara önceden teslim yapılır.