HveH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet net bir açıklama olmuş. Bende tecrübenize dayanarak bir sual sormak istiyorum. Misal tarih videosu yapacağım videoları youtube üzerinden çeşitli kanallardan alacağım. Çoğu aynı videoları kullanmışlar. Kendim seslendirme yaparak kullansam tekrarlanan içeriğe girer mi yazinizdan girer kanaatine vardım. Aralara seslendirirken kendi görüntü mü koysam sorun olur mu acaba. Teşekkürler

Umarım arkadaşında sorunu düzelir.
Sanırım oyun hakkında hiçbir bilginiz yok. Size bir açıklama yapayım. Paylaştığım videoların hiçbiri youtube üzerinde benden başka kimsede yok. Çünkü videoları oyun içerisinden kayıt alarak paylaşıyorum. Bunu şöyle örnek vereyim League of legends oyunu her hafta belli başlı güncellemeler alarak oyun içerisindeki karakterleri veya harita içerisindeki şeyleri değiştiriyor. Bende değişen şeyleri oyun içerisinde anlatıyorum. Bu nfs oyununda bölümleri geçmek gibi veya herhangi fifa oyununda real madrid ve barcelona maçını onlarca kez kanala atmak gibi değildir. Onun dışında insanların beğeneceği şekilde farklı karakterlerin farklı açılardan düzenlemelerini yaparak paylaşıyorum. Dediğiniz gibi eğer ben bir konu üzerinde aynı videoları kullansaydım dediğinizde haklısınız ama videolar bana ait.