enesceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoları izledin mi sen ? Senin dediğine göre kimse oyun videosu atmasın. Bu oyun geçilen bir oyun değil videolarım oyun içerisindeki olaylardan ya da yaptığım karakterlere göre düzenlemelerden oluşuyor. Ayrıca videoları dümdüz atmıyorum sesim olmasa bile anlatıyorum ne üzerine gidiyorsam. Youtube politikalarına aykırı bir durum yok. Benim dışımda senin dediğin gibi dümdüz video atan kanalların pk'sı açık.
Öteki videolardan şu farkım var dersen izleyeyim hocam. Senin oluşturduğun karakter dünyada tek mi, değil. İçerisindeki olaylar dediğin şey de eğer hareketlerse, oyunda zaten her hareket kodlanmış olduğu için bu da fark değil. Oyun videolarında kamera ile görüntün yoksa özgün yine olamazsın. Seslendirme yapıyor olsan bile görüntü aynı. Youtube içerisindeki tüm videolarda yer alan görüntüyü kodlayarak saklıyor. Sen bir videoyu ikinci defa başka kanala yükle bakalım anında yakalayıp da ilk yükleyen kanala bildirimde bulunmayacak mı. Açıkçası Youtube politikalarına aykırı durum bu var. Hepimiz Fifa'da ayrı karakter yapalım. Biri kel olsun, öteki uzun saçlı, biri iri yapılı olsun, öteki cılız. Her türlü tekrar içerikten para kazanman kapanır. Hadi şansına açıldı diyelim, mutlaka kapanır. İşte bu yüzden videoyu özgünleştirmen gerekiyor. Videoya ses ekleyince özgün olmuyor, videoda kırpma yapınca özgün olmuyor, videodaki görüntüye filtre ekleyince özgün olmuyor. Halen daha videolarını savunuyorsan sana tavsiyem, 40 fırın ekmek yemen lazım.