Yaklaşık üç aydır eşimle kullandığımız mutfakta düdüklü tencereden sonra çığır açan bir buluş olarak tanımlyabildiğim adını aırkahloyemekyap olarak mihome uygulamasında adlandırdığım , xiaominin hacmi yeteneklerinden küçük ev aleti, Yağdan tasarruf var fakat elektirik kullanıyorsun. Sanırım hava ile yağı üfleme mantığındaki çalışıyor. Yağın bir zamanlarki çeyrek altın olduğu şu devirde yağdan tasarruf sağlar , otomatik programlama ve çok çeşitli yemek seçeceği ile sabahtan içini doldurup iş çıkışı eve gelmeden yemeği ocağa koymuş olabileceğin bir mutfak aleti, Bir çok çeşit ve seçenek var bir çokta marka var ama ben iki marka arasında kalıp xiaomi yi seçtim. diğer ev aletşerimdede onu kullandığım telefona farklı bir uygulama yüklemek istemediğim için. Fiyatı 2500 ile 5000 arasında değişiyor. Kampanyalarını iyi takip etmek lazım bir gün içinde 700 lira indirimle alıp ertesi gün 1500 lira artan ürün olarakta 5. sırada uyguna alınan ev aletim diyebilirim. hala ara ara avye yada teknoloji mağazalarına gittiğimde piyasasını kontrol ederim. Sanırım yakındada alır fryerler çeyizlerin demirbaşı olacak belkide alır fryeri kız tarafı alır diye gelenek bile çıkartabilirler