İzlediğim kısımda herhangi bir küfüre denk gelmedim, eleştirisini yapıp bakın burada böyle yazıyor ama siz böyle diyorsunuz, burada ise bu dediğini yalanlıyor diye açıklama yapıyor. Gig Tv İbrahim'i sevmem hatta kanalı bende engelli ama eskiden takip ederdim, çok fazla laubalilik yapıp eleştiriyi üst seviyeye taşıdığı için uzun zamandır izlemiyordum sayenizde 10 dakikasını izlemiş oldum. Daha seviyeli eleştiren kanallar mevcut, onları takip ediyorum. Herkesin tüm inançları veya inançsızlıkları eleştirmeye hakkı vardır, hiçbir inanç eleştirilemez, üzerinde konuşulamaz, sorgulanamaz değildir. Bu videodaki arkadaş biraz fazla ateşli ve resmen kinlenmiş tabi örnek yanlış. Bu arkadaş Kuran yırtmış, başka bir videoda da Kuran üzerinde kedi yürütmüştü çünkü kediler Ayetlere basmaz diye bir efsane varmış kendince onu ispatlamıştı. Aşırı sağcı bir tarikat bu kişinin yaşadığı Rusya'ya bu kişiyi ve muhtemelen ailesini öldürmek için birkaç kişi göndermiş fakat orada tutuklanmışlar, sonra şikayetini geri çekmesi için yalvarmışlardı sanıyorum. Nonteist camia arasında da rekabet veya kavga söz konusu tıpkı tarikat ve cemaatlerde olduğu gibi. Bu kişide birçok inançsız arkadaş tarafından sevilmeyen ve konuşulmayan biri. Ateizm derneğinden tutun Yakup Deniz'e kadar çoğu kişi ile kavgalı, eleştirinin dozunu kaçırabiliyor bu bir gerçek. Bilmeyenler için 2-3 cümlede bu kişiyi açıklamak istedim.